Hänt sen sist..

Mycket på G

Jag har numera klippt alla mina hundar då jag är på äventyr i Sthlm. Under denna tid ska jag försöka göra min hemsida bättre också. 

 

Önskar er alla en trevlig kväll! Kram

Din Rubrik

Exempeltext. För att ändra till din egen text, klicka på knappen med en penna på sig.

Et factum est in tricesimo anno in quarto mense in quinta mensis cum essem in medio captivorum iuxta fluvium Chobar aperti sunt caeli et vidi visiones Dei in quinta mensis ipse est annus quintus transmigrationis regis Ioachin factum est verbum Domini ad Hiezecihel filium Buzi sacerdotem in terra Chaldeorum secus flumen Chobar et facta est super eum ibi manus Domini et vidi et ecce ventus turbinis veniebat ab aquilone et nubes magna et ignis involvens et splendor in circuitu eius et de medio eius quasi species electri id est de medio ignis et ex medio eorum pinnis eorum in quattuor partibus et facies et facies autem bovis a sinistris ipsorum quattuor et facies aquilae ipsorum quattuor et facies eorum et pinnae eorum extentae desuper duae pinnae singulorum iungebantur et duae tegebant corpora eorum et unumquodque coram facie sua ambulabat ubi erat impetus spiritus illuc gradiebantur nec revertebantur cum ambularent et similitudo animalium aspectus eorum quasi carbonum ignis ardentium et quasi aspectus lampadarum haec erat visio discurrens in medio animalium splendor ignis et de igne fulgor egrediens et animalia ibant et revertebantur in similitudinem fulguris coruscantis cumque aspicerem animalia apparuit rota.

Visar min väninna hur hemsidan fungerar.

Vi sitter här och surfar runt för att se hur hemsidan fungerar. Hon funderar på att skaffa en till sin uppfödning och jag rekommenderar självklart Din Studio.

Internationell Hundutställning i Gimo 27-28/5-2017

I helgen  som var rymde jag med Otto som är husbilen. Vi var i Gimo på Internationell hundutställning.

Här är det jag  och Sidesvans Just in Time "Jozzan" Som ställdes i öppen klass och fick Very God placerad 3:a.

Ställde även Sidesvans Liberace "Zimson" som är junior och fick excellent placerad 2:a.

Vi hade super väder och träffade många trevliga människor och hundar.

Underbart väder och ledig.

Idag njuter gänget och jag av att vara lediga och att vädret är fint ute. 

Philip och Sweetie solar 

Lilla gullungen Kiwi snart 20 veckor. Fullfart hela tiden, är inte rädd för något utan super social. 

Nu tar vi nya tag!

Jag har gjort många förändringar i mitt liv sedan jag skrev sist, men nu ska jag försöka ta tillbaka mitt liv och mina intressen. 

Hösten är otroligt vacker och jag njuter varje dag!

Ljus och kärlek till e alla!

Det finns så mycket att vara tacksam för..

Så här stor har min lilla prinsessa blivit, jag är så tacksam över att hon finns i mitt liv, hon sprider sådan glädje! Snart är hon tio månader.

Det tio månaderna har även innehållit mycket jobbiga stunder, ett ständigt pendlande mellan glädje och sorg. Hela mitt liv förrändrades när min älskade man fick en stroke i slutet på förra året. Jag har inte prioriterat att skriva här, orkar inte skriva hela historien nu heller, men kan berätta att han nu bor hemma, med assistans dygnet runt och inatt är det min tur att vara vaken. Tänkte därför passa på att uppdatera medan han sover. 

Var tillsammans med min pappa och ett gäng ifrån klanen Svensson till Rio i mars och grattulerade min son som fyllde trettio år! Det blev en minnes värd resa trots att min man inte kunde åka med som var planerat. Vi skypade med honom ifrån Rio så han fick vara med lite när vi tattuerade oss. 

Jag fick också två kullar valpar men det blev totalt bara tre tikar, så det såldes snabbt.

Har fått tillbaka två tikar som jag satt ut på foder och det är alldeles för mycket att ha fem hundar hemma, det blir för jobbigt för min man och då också för mig, tänker ha kennelverksamheten kvar men i mindre skala, inte för att två kullar om året är så stor skala..  Så finns det intresse och man bor i närheten kan vi diskutera fodervärdskap. 

Men jag är otroligt tacksam för livet och alla fina männsikor som har ställt upp runt mig/oss. ljus och kärlek till er alla <3

 

Haft valp besök

Idag har jag varit och tagit lite blodprover för att se om jag har några brister. Sen kom Sidesvans Knight Rider (Zorro) på besök. Det är alltid lika kul att se valparna igen. 

På em har det varit en massa telefonsamtal och pappersarbete, nu är det snart dags att fixa middag. kycklingklubbor beställt :)

Fick även veta att Fame löper idag så, kanske de blir valpar lite längre fram. Det är något att se fram emot!

Önskar alla en trevlig kväll!

Detta år kan bara bli bra

Det blev ett tufft slut på förra året, det kommer innebära en hel del förändringar för familjen. Men jag har tillförsikt frammåt och hoppet är det sista som lämnar människan. 

Den dock bästa julklappen var att jag blev mormor till Lilla Alva som föddes dagen innan julafton.

Alva hennes första jul

Lilla Alva på julafton.

Livet går vidare och nu ska ta hand om min familj i första hand.

Prommis med alla

Ute på en lång och skön promenad med alla hundarna och Anette som för tillfället stod bakom kameran! 

Nu är höst vädret här.

Har gått ett tag sedan jag skrev, har både hunnit varit på Åland där vi hade en trevlig helg i hundarnas tecken. Det var bara jag och Doris som hade yorkar, hennes hane vann. Har även varit på baby mässa med Nattis, det blev även Choklad och Hem & Villa mässa så den kvällen sov jag ovaggad. 

Har även hämtat hem Fame, men jag tror hon är tom. Hon får stanna tills beräknat datum innan hon får åka hem igen. 

 

Här ligger Fame, Tuss och Rickie. Vädret är massor med regn och ingen vill gå ut direkt. Men det blir regn kläder på lite senare. 

Annars så är det mest julklapps tillverkning just nu, så fort jag har en stund över. 

Berner valpar

Jag har varit på studie besök hos en uppfödare till Bernasenner. Fem super gulliga valpar var det, men helt omöjligt att få med alla på samma foto. Allra helst eftersom mamman och de andra vuxna hundarna också gärna ville vara med att leka, blev lite svårt att hålla balansen när de kom i full fart. 

Men jag lyckades få fyra med på samma bild, när jag tålmodigt stått still och väntat.

Denna valp är absolut helt gudomligt vacker!

Man blir helt såld, men så är det med alla valpar. Nu ska jag tag i dagen, det står shopping på programmet.

 

Prinsen var en Prinsessa

Idag har jag varit hos bästa veterinären och vaccinerat mina katter Pamela och Prinsen. Prinsen är en kattunge som är född ute, typ 3,5 månad. Han blev chippad också, det komista var när Per undersökte honom och konstaterade att han var en prinsessa :) men hen har någon defekt, men så söt!

Men nu är hon en del i familjen så vi får hålla tummarna för att Pamela fortsätter ingorera henne. 

Sedan var jag till Märsta och lämnade Pepzi till en egen familj, hennes nya matte heter Laila.

Nybada på bilden. 

En underbar himel på vägen hem, jag fick sällskap av min dotter så jag slapp att köra själv. Nu ska jag ha mys med min man till en film, DIVERGENT, spännande att se om den motsvara mina förväntningar efter att ha läst boken. Ha en trevlig kväll!

 Morgonstund

Nu har jag åter tagit promenaderna på morgonen, det är hur skönt som helst. 

I morse var det blött på backen och fuktigt i luften men varmt. Månen lös upp promenaden. 

I går morse när jag läste tidningen fanns en artikel om smuggel hundar. 

Man poängterar i artikeln att folk köper dessa hundar för att rädda dem ifrån situtionen, men det är ju det som gör det lönsamt att fortsätta föda upp valpar under vidriga förhållanden och sedan smuggla dem till vårt land. Jag önskar att man kunde köpa en omplacering i Sverige i stället, om man tycker att ras rena hundar är för dyra. Nu är det frukost dags. Ha en bra dag! Kram

Högbo på lördagen.

Igår var det utställning i Högbo utanför Sandviken. Med mej hade jag Jazza, Jozzan och Tussan.

Jozzan och Jazza innan bedömningen, finns mycket intressant att se på runt omkring.

Jozzan blev BIR valp, här inne i stora ringen men där gick vi inte vidare. Men båda fick HP, det är jag super glad över.

Bland vuxna blev Yorker BIM och en Estnisk tik blev BIR. Vi Grattulerar båda ifrån kennel Sidesvans.

För Tussan blev det vinst i sin klass men inget mer, kände att hon inte tyckte det var kul när valparna var med. Får ta igen det nästa helg i Gimo. Vi hade en varm och trevlig dag i trevligt sällskap. På vägen hem åkte jag förbi Forsbacka men Ingrid var inte hemma. Kram till er alla!

Underbart väder

Underbart väder är det ute och jag sitter här och kollar gamla bilder. Dags att göra lite nytta, men först en liten valp bild.

har lite valp längtan, hoppas att fame är dräktig :). Nu ska jag sätta lite fart och lasta sopor på kärran. Ha en bra dag!

Hemma igen!

Nu är jag och Tussan hemma igen, efter en härlig helg på Gotland. Tack till alla trevliga människor som jag mött. 

Här en bild på tussan fast med Marianne som håller och jag fotar. På söndagen fick hon sitt andra cert. 

Här är en bild på Yorker som blev bästa hane och bäst i motsatt kön och bästa veteran. Jazza och Jozzans pappa. Nu dags att fika och sedan sova för att ladda till nästa helg. Kramis

 

två dagars utställning är till ända.

lördag var katastrof då jag vaknade med migrän. Gick inget bra i bedömningarn. Idag har det gått bättre,vaknade utan huvudvärk, blev Bim med Silke Terrier idag. I york ringen blev yorker BIR och bästa veteran. Tuss blev 3:e nästa tik med cert. 

Framme på Gotland

Nu är vi framme på Gotland och vi kollar först in utställningsplatsen, då får man inte ställa upp tälten förrän klockan fem. Bara att vänta!

Men inte kunde jag föreställa mig denna kö! Då ska ni veta att den går långt utanflr telefonens räck vidd. Nu har vi ätit gott ifrån Coop och gör en tidig kväll för vi ska upp sjukt tidigt. Natt!

Packar för att åka till Gotland

I morgon åker jag till Gotland för hundutställning, ska bli kul. Men jag måste duscha några stycken först och sist men inte minst Tussan som ska följa med...