Hänt sen sist..

Jönköping

2012-05-01

I söndags var jag & Anna Jansson Kennel Candy-Floss på uppfödar seminariet som Royal Canin annordnade i Jönköping. Det är en bit att åka tiil Jönköping, så vi åkte på lördagen och tog in på hotel Savoy. 

Det var 160 uppfödare som kom till Scandic Elmia.

Seminarium


Program för dagen

Hälsades välkomna av Anna från Royal Canin

Irene Berglund föreläste om: Avel * Genetik * Beteende

Ida Eriksson & Annika Lindh från Royal Canin, förläste om: Hud * Päls

Karin Löfqvist föreläste om: Insemination

Thomas Petersson - stand up komiker fick oss att skratta

Ib Ahlén föreläste om skadestatistik från Agria

En otroligt bra arrangerad dag med massor av ny inspiration. Vi fick god mat och trevligt sällskap vid bordet. Vi hade Chihuahua uppfödare vid bordet och Stabby hound. Hade varit kul om vi hade fått veta vilka raser uppfödarna representerade, de fanns ingen mer york uppfödare som vi kände igen i alla fall.

På kvällen åt vi middag på Tusen och en natt, den restaurangen kan jag varmt rekomendera om ni åker till Jönköping. De var super trevliga och hade bra pris. Det var otroligt god mat och rejäla portioner, jag orkade inte äta upp.

Vi sov på samma hotell en natt till och drog tidigt måndag morgon till Ullared, där har jag inte varit sedan Natalie var tre år. Det var mycket större nu, så vi hann inte igenom alla avdelningar. Ändå kostade de en hel del när man skulle gå ut! Det blev en lång färd hem och en pizza till middag med familjen när jag kom hem. Natalie hade precis kommit ifrån Polen där hon varit med skolan, så hon var också utsvulten.

Nu ska jag ta tag i denna dag och ha lite pälsvård först och sedan lite plock och bokföring. 

Ha en bra 1 Maj!Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)