Hänt sen sist..

Nu har det snart varit lördag!

2013-07-27

Nu är snart lördagen över och det har varit en intensiv dag. Gick upp tidigt i morse och packade ihop allt som skulle med till Norrskedika. Idag blev det två bilar.

Det var så otoligt varmt till slut att jag la kylklamparna under hundarnas bäddar, det tyckte de om. men vi hann inte stå tiden ut innan det började åska. Eros blev skärrad de andra brydde sig inte, men vi packade ihop och åkte hem.

Väl hemma så släppte jag hundarna på baksidan medan vi tömde bilarna, men då small det precis över oss. Eros blev helt panikslagen, så jag släppte in dem. Sedan dess har han legat mitt på köksbordet och sovit..

det åskade ganska länge så jag lät honom ligga där. Vi fick hem båda tjejerna på middag och sedan drog vi till Furuvik för att se Stiftelsen. Det var hur mycket folk som helst i kön, men eftersom vi har säsongskort kunde vi bara glida förbi. Det regnade en stund men sedan blev det uppehåll.

Jag hade inte hört alla låtar innan, men det var helt okej, nu ska jag ta kväll så jag orkar med morgondagen, Kram

Antal kommentarer: 2

2013-07-28 11:17:21 - Ingrid i Brunnsvik

Hej igen! Vill bara säga att igår försvann Famie. Hon kom inte som hon brukar när jag ropar. Till sist kom hon krypande och skakande fram under sängen i sovrummet, men bara för att visa att hon var där, för hon kröp tillbaka igen. Första åsksmällen kom helt oförberett. Blixten syntes inte i solskenet.
Kramis Ingrid

2013-07-28 23:21:55 - Madeleine Sidestål, E-postadressen är dold, www.sidesvans.se

Hej Ingrid!
Skönt att höra att hon kom fram i alla fall, här var det bara Eros som reagerade på Åskan, trots att det small precis över oss när jag precis släppt ut dem på baksidan. Nä det var svårt att se blixtarna tycker jag med. Ha det gott! Hoppas vi kan ses snart. Kramis ifrån hela gänget ;)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)