Hänt sen sist..

Höst bilder

2013-10-14

Det är lilla Izor på bilden, tagen på baksidan idag.

Jag har haft en underbar helg, i lördags var jag och Natalie o badade, sen var vi på bio och såg Monica Z, som jag kan rekommendera. Efter bion var vi på en Persisk restaurang och åt ankbröst med walnöts och granatäppelsås. Det var gott!

På söndagen var jag på Royal Canins uppfödarutbildning i Stockholm. Det var mycket intressant om valpning och den första tiden efter. Det var ca hundra uppfödare på plats, jag kände igen två (La Will´s och Presstops). 

Idag har jag satt halsband på valparna, detta är Iriz. När vi hade varit ute på baksidan idag tyckte valparna att det var kallt eftersom de blev blöta på benen och under, så jag torkade dem med hårfönen. De gillades :) Jag har även hunnit vara på 10 års kalas idag, med tacos och dajmtårta. Så nu behöver jag inte äta på resten av veckan...

Glömde berätta att jag på vägen hem ifrån Stockholm i söndags hämtade upp Hugo som är Tussans brorsa, han ska vara hos oss ett par veckor. Bilden tog jag idag när han spanade på baksidan.

Mimmi som inte viker ifrån min sida :) Hon ger Hugo en tuff match i uthållighet. Det gör det lugnt och tyst på kvällen. Nu ska jag med ta kväll, sist i detta hus. Sov gott! Kramiz

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)