Hänt sen sist..

Mycket att ta igen...

2013-12-12

Åh, nu har jag så mycket att berätta sedan jag skrev sist. 

Först måste jag bara få skryta lite åt Enzo som är med på bild i nya nummret av Hundsport.

Bilden är tagen på hans dagis och det är fröken som håller honom, det är även recept på julgodis till hundarna på sidan (36). Här studerar han själv tidningen :D (Enzo är bror till Mimmi)

Jag har även varit på en retreat helg utanför Örebro, tillsammans med en vännina. På vägen dit hade vi snöstorm klass 2 varning de första tio milen, sen blev det bra tills vi kom till Köping då började de igen. Lite sent kom vi fram men vi kom fram i alla fall. Helgen var underbar, det man kunde önskat mer av var maten. När vi skulle hem upptäckte vi att vi hade problem med ena bakhjulet, det snurrade inte alls. Vi hade då kört 8 kilometer när vi upptäckte det. Vi hade ingen domkraft som fungerade i bilen, macken vi var på hade inte heller någon. Det var bara att ringa bärgaren, söndag em i dåligt väder blev resultatet att vi fick vänta i nästan 3 timmar innan den kom. Han som körde bärgaren tog ett järnrör och slog på fyra ställen innanför fälgen. Jiippii, det lossnade, han provkörde bilen och sa att det var ok. Vi drog iväg mot Örebro, men bilen vobblade något fruktansvärt, så i regn som frös på vindrutan och med bilen i det skicket så beslutade vi att sova på hotell för klockan började bli sent. Vi tog in på ett hotell med garage, då upptäcker min vännina att hon inte har körkortet med sig, det ligger i hennes mans plånbok. Efter en underbar frukost, så fick vi tag i Vianor som vi var välkomna till. De tog in bilen direkt och konstaterade att däcket var slut och bromsarna var också helt slut. Det blev två nya däck och nya bromsar bak. Det bytte även vindrutetorkarna som också var helt slut efter isbildningarna. 

Så efter två timmars väntan med deras mysiga hund Charlie som gärna blev klappad. (Charlie är en nakenhund med päls). Kunde vi fortsätta hem, nu var det skönt att köra, vilken skillnad de gjorde. Ett stort och varmt tack till grabbarna för super bra service.

Medan jag nu sitter och skriver detta ringer telefonen, det är Bästa veterinären Per Eksell i andra änden som berättar att jag vunnit 2:a priset i tipstävlingen som de hade på öppna huset av Tierps filialen. Jag hade förlorat på att jag varit för snäll när jag gissade vikten på honom :D

Kram på er alla!

 

 

Antal kommentarer: 2

2013-12-12 09:00:39

Ja tänk så kul och trevligt man kan ha det trots lite smärre missöden på vägen :P

2013-12-12 23:28:30 - Julia, www.juliasgoda.blogg.se

Visst ser han stolt ut när han står där med sin tidning. :-)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)