Hänt sen sist..

Jul ledigt

2013-12-26

Vi har haft en underbar Jul ledighet, på Julafton var Håkans föräldrar här och min pappa med fru. Vi åt gott och hade en trevlig samvaro. På juldagen var vi på julottan, det ger så mycket kärlek och stämning så jag har fyllt på för en vecka, minst! På kvällskvisten blev det middag hemma hos svärföräldrarna tillsammans med Håkans bror och sambo, även Håkans dotter var med. När det var över packade vi in alla hundar och invaderade Nattis hus, drog på dansen på möbeln, dit även Håkans bror kom med sällskap. Black Jack spelade upp till dans och det var mycket folk, super trevlig var det och såå kul att dansa. 

I morse drog vi till Arlanda för att möta upp Izor som ska vara hos oss en vecka medan hans husse och matte är i Kina. När vi lämnade dem så drog vi till Knivsta för där har Disa en dejt med en snygg pojke :) Som ni ser på bilden ovanför texten så tog vi en promenad med hela gänget i Knivsta centrum. Det gav många frågor om vilka vi var, vilket är förståligt två som är färgade och två med papiljotter varav en har glitter dräkt.. Sedan åkte vi  enligt kart funktionen i telefonen till Disas dejt, den ville dock inte ta exakt adress utan bara området, så till slut fick vi stanna för att ringa och fråga och då stod vi precis utanför deras gård :)

Parningen gick bra så nu är det bara att hålla tummarna!

Jag har även lovat att lägga upp en bild på pudeln som jag skulle göra julfin, blev inte rött som var avsikten men hon syns i alla fall!

Bilderna är tagna vid samma tillfälle fast ifrån olika vinklar och med olika färger på bakgrunden. Nu ska jag ta ut hundarna och sedan ta kväll! Må gott alla vänner! Framför allt är jag glad för att jag ringde Ingrid, så nu vet jag att hon och Tindra & Fame mår bra :)

Antal kommentarer: 3

2013-12-26 20:50:46 - Hanne Nielsen, www.Magicsatellite.se

Trevlig läsning! God fortsättning på helgen och Gott Nytt År! :)
Hälsningar Hanne

2013-12-26 21:08:53

Ha ha hela Nyårs revyn ute på repetition :P

2013-12-27 21:03:56 - Madeleine

Tackar Hanne!
Vi önskar er detsamma!;)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)