Hänt sen sist..

Energin tillbaka & prov resultaten.

2014-02-18

Idag har jag haft mycket energi, gått en lång promenad i sällskap av Helena och ett gäng pudlar. Eros fick jag borsta igenom för han hade samlat allt med pälsen, men jag har inte kunnat förmå mig att klippa honom. Kanske om någon dag när det blir dåligt väder igen.

Jag är så oerhört ledsen över att han har testats positivt för PRA, men samtidigt är jag tacksam för att jag får veta det nu innan jag har hunnit låna ut honom till någon. Nu önskar jag hitta ett bra hem till honom där det inte finns några tikar så han blir suktad och där det finns många knän han kan sitta o kramas i.

Det är svårt att föreställa sig att han ska bli blind! Ännu visar han inga tecken på det, hur lång tid det kommer ta tills det händer vet man inte heller. Eros har en speciell plats i mitt hjärta!

Jag testade även tre tikar Grynet, Hedda och Iriz alla tre visade sig vara bärare. Det innebär tack och lov att de inte blir sjuka själva.

I morgon ska jag åka och testa tre till. 

Önskar alla en trevlig kväll!

 

 

Antal kommentarer: 5

2014-02-18 21:26:31 - Sari

Min beebis!!!! hoppas att han får ett hem där han får dela ut massa goa kramar och gos (heart)

2014-02-18 22:46:00 - Hanne Nielsen, www.magicsatellite.se

Så sorgligt Madeleine. Hoppas det dröjer länge innan sjukdomen bryter ut.
Mina tankar med dig. Kram <3

2014-02-19 00:41:58 - Marianne

Så tråkigt, Madeleine! Jag har en hane, som snart är tio år. Han har PRA enligt ögonlysning och går på regelbunden kontroll. Sjukdomen har haft en långsam utveckling och jag hoppas att den fortsätter med det. Idag ska jag testa mina två andra yorkar och jag hoppas på rätt besked! Kramar till dig och dina hundar.

2014-02-20 14:17:02 - Madeleine

Åh! Tack för all omtanke. Kramar till er alla (heart)

2014-02-22 08:12:38 - Helena, E-postadressen är dold, www.queencobra.se

Det gör mig så ont om Eros, fin-killen (heart)
Men jag måste ge dig, och de som gör lika som dig nu, en eloge för att du/ni tar tag i detta! Det är ju uppenbarligen ett problem i rasen... Fortsätt så, så kommer fler att följa (flower)
Massa kramisar (inlove)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)