Hänt sen sist..

Det finns så mycket att vara tacksam för..

2015-10-05

Så här stor har min lilla prinsessa blivit, jag är så tacksam över att hon finns i mitt liv, hon sprider sådan glädje! Snart är hon tio månader.

Det tio månaderna har även innehållit mycket jobbiga stunder, ett ständigt pendlande mellan glädje och sorg. Hela mitt liv förrändrades när min älskade man fick en stroke i slutet på förra året. Jag har inte prioriterat att skriva här, orkar inte skriva hela historien nu heller, men kan berätta att han nu bor hemma, med assistans dygnet runt och inatt är det min tur att vara vaken. Tänkte därför passa på att uppdatera medan han sover. 

Var tillsammans med min pappa och ett gäng ifrån klanen Svensson till Rio i mars och grattulerade min son som fyllde trettio år! Det blev en minnes värd resa trots att min man inte kunde åka med som var planerat. Vi skypade med honom ifrån Rio så han fick vara med lite när vi tattuerade oss. 

Jag fick också två kullar valpar men det blev totalt bara tre tikar, så det såldes snabbt.

Har fått tillbaka två tikar som jag satt ut på foder och det är alldeles för mycket att ha fem hundar hemma, det blir för jobbigt för min man och då också för mig, tänker ha kennelverksamheten kvar men i mindre skala, inte för att två kullar om året är så stor skala..  Så finns det intresse och man bor i närheten kan vi diskutera fodervärdskap. 

Men jag är otroligt tacksam för livet och alla fina männsikor som har ställt upp runt mig/oss. ljus och kärlek till er alla <3

 

Antal kommentarer: 1

2016-01-04 17:51:49 - zabina

Nu hoppas vi att detta nya år,blir medvind ..
Stor kram till er.
Var rädd om dig Madde.
Så hoppas vi får till en date till vår/sommar
KramZ(flower)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)