Hänt sen sist..

Hundutställning i Strängnäs

2013-03-11

I helgen var jag på hundutställning med Tussan och Brownie.

Min pappas fru Anette med Zita och Belle gjorde mig sällskap, blev hämtad strax efter fem på lördags morgonen. Så vi var framme i god tid. Det var väldigt isigt på parkeringen, men jag brukar använda en pirra till sakerna och det fungerar jätte bra. 

Ställde mig strategiskt mitt emellan ringarna jag skulle vara vid, så börjar jag fixa Brownie, för hon ska in först. Försökte komma ihåg vad jag lärt mig av Conny förra året, när Helena kom så fick min håruppsättning sitta kvar. Jag tyckte att hon skötte sig i ringen och gick ok. Men hon fick very god och blev placerad 2:a. Domaren tyckte hon var för smal.

Sen fick vi vänta ganska länge till det blev Tussans tur, undertiden försökte jag få upp en rosett på henne, men trots att jag fick vägledning av snälla Susanne Robertsson så var jag nära att ge upp... Var tvungen att ta en paus innan jag gjorde ett nytt försök.

Tussan i Strängnäs

Så här blev till slut resultatet. När vi sedan kom in i ringen så gick hon med nosen i backen, det såg inte så bra ut. Vi fick exellent och blev placerade 3:a. Nu får vi öva mer :)

Jag tycker att alla fyra hundar vi hade med oss skötte sig bra, Brownie hade svårt att slappna av. 

Vi kollade på finalerna innan vi åkte hem, så vi var lagom hemma till melodifestivalen.

Nu har det blivit måndag och en ny vecka med nya möjligheter, ha en bra dag!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)