Hänt sen sist..

Nu kommer våren snabbt

2013-05-01

Det är otroligt mycket att rensa på tomten och helst ska man lyckas med det innan allt börjar grönska. Brukar försöka göra något varje dag. Vi har redan eldat två jätte brasor, men ändå finns det hur mycket till som helst. 

Jag har funderat över hur Brownie tar sig över till mig, lagat massor av hål. Men idag upptäckte vi att hon klättrar på kompostgallret... så nu måste det bli ett staket!

Brownie Strängnäs

Denna bild på Brownie är ifrån Strängnäs.

Vi har fått York valpar i valborgsmässo present. 3 hanar och en tik blev det. Eftersom kullen ska heta något på H så är det bestämt att det ska heta Harry, Henry, Hampus & Hedda. Mamma Siri är jätte duktig på att ta hand om sina valpar.

Nu är det dags att plugga en stund.

Antal kommentarer: 1

2013-05-02 10:04:45 - Ingrid i Brunnsvik

GRATTIS!!
Vi är också mitt i vårstädningen. Elda törs jag inte. Tindra o Famie springer omkring i sina reflexvästar. Ronja lufsar omkring i sin takt, också hon i reflexväst. Tindra har blivit så lugn, finns alltid max en meter bakom mig. Hjälper mig mata nya hönan o tuppen varje morgon. Hon börjar mer o mer likna sin mamma och mormor i beteendet. Ger sig tid att kommunicera med mig om att inte skälla. Famie är en riktig soldyrkare. Ligger hellre på friggistrappan i solen än rymmer till grannhundarna (än så länge)
Snart kanske vi gör ett besök
Ingrid
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)